A ProCAM Kft.

A ProCAM Műszaki és Fejlesztő Kft.-t 2004-ben alapította két magyar magánszemély saját fejlesztésű CNC vezérelt koordináta megmunkáló berendezések létrehozása céljából. Az alapítók azóta is tevékenyen részt vesznek a műszaki irányításban és fejlesztésben. Vállalatunknál a kezdetektől teljes egészében a berendezéseket Magyarországon fejlesztik és szerelik össze.

Az elérhető legmodernebb eszközök felhasználásával készülnek gyártmányaink. A fejlesztés alatt álló prototípusok egyes példányai kereskedelmi forgalomba kerülnek, további részük pedig a cégünk bérmunka szolgáltatásában vesznek részt. Így cégünk egyszerre lehet gyártó és forgalmazó, valamint végfelhasználó is. E kettős szerepből adódik piaci előnyünk, mely a szakmai hozzáértést és a közvetlen tanácsadási lehetőséget biztosítja, valamint így a felhasználás során megszerzett tudásunkat közvetlenül beépíthetjük a termékünkbe.

Magyarországon már sok ügyfelünk nagy megelégedéssel használja berendezéseinket, és jelenleg a hatodik generációs koordináta asztalunk fejlesztése fejeződött be az öttengelyes vezérlővel egy időben.

További információ a CNC üzletágáról: www.precitrack.com

POS technológia – All4Stores

Tevékenységünk 2011-es évtől a POS technológiával bővült.  A cég fontos szerepet tölt be nemzetközi piacon a reklám, áruvédelmi és ügyfélstatisztikai rendszerek gyártása és fejlesztése területén. 2014-től termékkínálata a magyar ügyfelek számára is elérhetővé vált.

Számos olyan új megoldást fejlesztettünk, melyek a vezetők számára új távlatokat nyitnak meg az üzletük fejlesztésére. A Biometrics Customer Control Systemmel minden eddiginél pontosabb és sokrétűbb adatokat ismerhetnek meg látogatóikról és vásárlóikról. Saját fejlesztésű áruvédelmi rendszereinkkel a magas esztétika és a maximális védelem mellett rendkívül költséghatékonyan tudják árukészletüket megvédeni a sérülés és a lopások ellen. Mindezekhez saját készítésű reklámtábláink és bútoraink szolgáltatják a kifogástalan, ügyfélcsalogató külsőt, melyek együttesen az értékesítés hatékonyságához járulnak hozzá.

2015 évben megnyitottuk webshopunkat, ahol ügyfeleink által leginkább keresett sajátgyártású illetve más gyártók által forgalmazott termékeket lehet egyszerűen és gyorsan megvásárolni.

További információ a POS üzletágról: www.all4stores.com

Minőség mindenek felett 

A fő szempont számunkra a kedvező árak mellett a minőség. Ezért igyekszünk mindig az elérhető legjobb, legújabb technológiájú terméket és szolgáltatásokat nyújtani megrendelőinknek. A felhasznált alapanyagok, gyártási metódusok, továbbá dolgozóink szakmai képzése tekintetében is ügyelünk a magas minőségre. Gépeinket kiváló színvonalra fejlesztettük, melyek termelékenysége és jó kezelhetősége révén gyorsan elkészülő kiváló minőségű termékek gyártását teszik lehetővé.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta minden berendezésük gond nélkül üzemel, és egyiken sem kellett fődarabot cserélni, ezeknél nem fordult elő kritikus hiba. Az általunk vagy szerződött partnereik által üzembe helyezett és rendszeresen karbantartott gépeinkre és reklámeszközeinkre 5 év garanciát vállalunk.

Folyamatos fejlesztés

Mivel az egyik legfőbb profil a fejlesztés, ezért a cég bevételeinek jelentős részét költi mai napig kutatásokra, az új technológiák kidolgozása érdekében. Hatékonyságát mutatja, hogy az elmúlt időszakban nyert nagy összegű EU-s pályázatokat a géppark további modernizálására fordította.

Számos olyan új technológiát vezettünk be, amelyek jelentősen megkönnyítik a gépépítők munkáját. Ez azt jelenti, hogy jóval kevesebb idő alatt tudják összeállítani a koordináta vágóasztalokat, amiket azután tetszőlegesen integrálhatnak a saját igényeik szerint.

Minimális üzleti kockázat

Az Opten Kft. Magyarország meghatározó céginformációs szolgáltatója a ProCAM Kft.-t "A" - minimális üzleti kockázatú, azaz a legjobb kategóriába sorolta.

A Bisnode, Európa vezető cégminősítőjétől „AAA” minősítéssel illette cégünk pénzügyi stabilitását, mely jelzi, hogy a ProCAM Kft. Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63 %-ába tartozik.